Program: Luni – Vineri 09:00 –18:30, Sambata 09:30 - 16:00

Aranjamente florale pentru nuntă

Flori parfumate

pentru o nuntă de vis

Aranjamente florale

pentru toate nuntile

Special create
pentru ziua ta deosebita

'.esc_attr__('image', 'camelia').'

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci când vine vorba de aranjamentele florale pentru nuntă, astfel încât acestea să se îmbine armonios cu restul elementelor care alcătuiesc atmosfera feerică a marelui eveniment.

Cum sa alegi aranjamentul floral

potrivit pentru nuntă

Florile simbolizează pasiune și iubire și sunt laitmotivul unei nunți – le regăsim în buchetul miresei, în buchetul nașei și al domnișoarelor de onoare, în pieptul invitaților și în restul decorului pentru nuntă. Aranjamentele florale te pot ajuta să obții decorul de poveste pe care ți-l dorești pentru nunta ta și să transpui astfel invitații într-o atmosferă feerică. Plănuiești o nuntă elegantă sau una cu o tematică distractivă? Echipa noastră este pregătită să îți asigure cele mai frumoase aranjamente florale – delicate, elegante, deosebite, care ies în evidență prin multitudinea de culori și parfum sau din contră, printr-o monocromie armonioasă.

Aranjamentele florale ar trebui să fie alese în temă cu celelalte decorațiuni – lumânări, baloane, cromatică eveniment. Specifică aceste detalii în momentul în care vrei să dai o comandă de aranjamente și noi îți vom livra cele mai frumoase decoruri pentru nunta ta.

Alegem cu grijă flori proaspete pe care le aranjăm cu atenție pentru a lua forma dorită. Indiferent dacă îți dorești aranjamente de dimensiuni mari, care să iasă în evidență, sau aranjamente de dimensiuni mici, mai subtile, dar în același timp pline de farmec, te asigurăm că totul va ieși perfect, exact ca nunta ta!

logo-amazing-flowers-300

Amazing Flowers © 2023. Toate drepturile rezervate.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button