Program: Luni – Vineri 09:00 –18:30, Sambata 09:30 - 16:00

Aranjamente florale pentru botez

Aranjamente florale

pentru un botez memorabil

Decor floral

pentru botezul copilului tău

Pentru prima petrecere
a copilului tau

'.esc_attr__('image', 'camelia').'

Prima petrecere a copilului tău ar trebui să fie memorabilă – alege cele mai frumoase aranjamente florale pentru mesele invitaților, cristelniță, lumânări sau decor tematic. Toate aceste elemente florale vor completa bucuria uneia dintre cele mai frumoase zile din viața voastră!

Cum sa alegi aranjamentul floral

potrivit pentru botez

Botezul este prima petrecere oficială a copilului și merită sărbătorită așa cum se cuvine. Cu siguranță îți dorești ca peste ani cel mic să se uite peste pozele din această zi și să se minuneze de atmosfera de poveste. Un decor de vis îl poți realiza cu ajutorul florilor, iar noi te vom ajuta ca botezul copilului să fie unul memorabil, ce va fi ținut minte mult timp de acum înainte. Îți punem la dispoziție toată experiența și imaginația noastră și îți oferim sfaturi prețioase despre tipurile de flori potrivite pentru tematica botezului tău.

Vrem să trecem limita banalului și să îți demonstrăm că un decor floral poate fi și în alte culori decât clasicul roz și roșu pentru fetițe și alb și violet pentru băieți. Decorurile pe care le concepem sunt unice pentru că punem suflet în fiecare proiect pe care îl desfășurăm. Ne dorim ca fiecare aranjament floral să se potrivească perfect botezului tău, tocmai din acest motiv selectăm flori și le combinăm în diverse moduri până obținem decorul perfect. Este un proces complex, dar pe care îl facem cu plăcere. Lucrăm doar cu flori proaspete și rezistente care vor completa întregul decor al basmului din jurul botezului.

logo-amazing-flowers-300

Amazing Flowers © 2023. Toate drepturile rezervate.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button